Boka lokal

för fest, bröllop, möten, träffar, aw, kalas m.m.

Vi hjälper dig med lokal och allt därtill.

Spana in några av våra alternativ.

Festlokal

10 minuter från korsvägen


Centralt belägen festlokal i källarplan, endast 5 min från hållplats Lackarebäck & Mölndalssjukhus i Östra Mölndal. Här dukas långbord upp för närmare 30personer. Det finns tillgång till bar, kylar, frysar, micro, spisplatta, porslin, glas m.m. Dansgolv finns att tillgå efter middage, musikutrustning finns (enkelt kopplat till mobil eller platta), tillgång till projector om så önskas finns (behöver bokas i förväg). 


Här får man ta med egen valfri dryck på plats. Det går jättebra att lämna någon dag innan om ni vill ha det kylt av oss. Man får även ta med egen mat, självklart kan ni beställa direkt från oss också (se bl.a. våra catering menyer).

Vi erbjuder även att hjälpa till med att servera på plats om så önskas (se personal kosnad) alt. endast ställa fram mat m.m. och sedan lämna er för en egen kväll.


Baspris:

500kr/h

5000kr/helkväll


Personalpris:

500kr/påbörjad 30min


Adress:

Vänortsgatan 10C, i Mölndal.

(ingång på kortsidan huset)


Kontakta oss om du vill kika på lokalen eller bara få fler detaljer gällande uthyrning

Fler frågor?

Kontkat oss via mail hej@fredaghelaveckna.se eller ring 0706-866 855 för mer info & ev.offert.


SE LEDIGA TIDER HÄR>

Gård

45km söder om Göteborg


Den stora gammal kollogård "Kumlagården" har upprustats för nya gäster. Ligger 4,5mil söder om Göteborg i Åsa, Kungsbacka kommun. Huset har en stor samlingslokal med sittplatser för upp till 50 personer. Det finns en stor altan med picknickbord unde tak. Utanför huset kommer naturen direkt på en med en öppen gräsplan & skogspartier runt om. Det är 5 minuter promenadväg ner till havet och 10 minuter till centurm där man hittar mataffär, bensinstation, bageri, pizzerior, glasskafé, trädgårdscafé m.m..

I huset finns just nu tillgång till 6 sovrum med totalt 24 bäddar. Här finns även tillgång till stort kök med kylar, frysar, samt porslin, glas m.m. Du får lov att ta med egen dryck (alkohol), om så önskas hjälper vi gärna till med catering av mat. Självklart kan vi också hjälpa till med all servering/service på plats.


Här kan allt ifrån föreningar, företag, klubbar vistas en helkväll och även övernatta. Samla ihop ett gäng och njut av närheten till naturen & mys med härlig middag & frukost dagen därpå.


Pris:

Kommer inom kort.


Adress:

Ölmanäs Ringväg 622, i Åsa.


Kontakta oss om du vill kika på lokalen eller bara få fler detaljer gällande uthyrning

Fler frågor?

Kontkat oss via mail hej@fredaghelaveckna.se eller ring 0706-866 855 för mer info & ev.offert.


SE LEDIGA TIDER HÄR >