MAT

DRYCK

EVENT &

CATERING

MEXIKANSK LUNCH

tisdag-fredag 11:00-14:30  torsdagar kvällsöppet till 19:00


Våren 2020 går vi helt över till mexikanska köket igen, du kommer hitta en bred variation av klassiska mexikanska rätter där BIG MEXICAN fortfarande finns som storfavorit.  


Nya öppettider gäller 2020 vi kör tis-fre 11-14.30 med kvällsöppet torsdagar fram till 19:00, detta för att även kunna erbjuda de som inte i vanliga fall inte hinner förbi oss på lunchen utan kan nu även ta med sig godsakerna hem på kvällen eller sitter ner hos oss. 

Vi har 15 sittplatser inne och om vädret tillåter så har vi sol hela dagen på uteserveringen. Pga. covid 19 har vi lite färre platser än vanligt, vi erbjuder även överlämning utomhus för de som vill. Det gå enkelt att också betala med swish om så önskas anars tar vi äve kort.

Vill du vara säker på att få en sittplats? Vi tar emot bokningar för stora & små sällskap där vi bl.a. kan boka ett eget rum för 8-10 pers, eller en hel eventlokal för 35pers. Varför inte kombinera ett möte med lunch, en härlig torsdagsmiddag eller chilla och ta några tacos innan veckan är slut. Vi löser all servering med mat & dryck. Kontakta oss för mer information.


Övriga tider kan man boka för slutna sällskap privat som företag. Prova vår populära After Work bokning gäller för  10 pers (eller fler)  och ni har hela stället för er själva.


Vill du se mer av vår mat spana in oss på facebook & instagram :)


Varmt välkomna!

MENY

Kontakt

Taco torsdag:                              Hagåkersgatan 2,  431 41 Möndal

Event & Catering:                    Vänortsgatan 10,  431 60 Mölndal

Faktura & postadress:           Hagåkersgatan 4d,  431 41 Mölndal


Email: hej@fredaghelaveckan.se

Telefon: 0706-866 855

MAT  DRYCK

EVENT & CATERING

© Copyright 2020. All Rights Reserved.

FREDAG HELA VECKAN AB

Etbl  2017. Vi erbjuder tjänster för både privatperson & företag.

Vi erbjuder att hjälpa till med mat, dryck, catering & event. 

Tillfällen som bröllop, dop, minnesstunder, frukostmöten, middagar, kickoff, AW, resor, födelsedagar, möhippor, svensexor, julbord, halloween, påsk, midsommar & andra högtider.

Allt för att du skall hinna njuta mer av sällskapet än att stå bakom hela planeringen och grytorna.